STAFETTEN

STAFETTEN

Glostrup parkstafet blev første gang afholdt i 2005 med inspirationen fra DHL-stafetten i København som løbeklubben Sparta har arrangeret siden 1981. Der løbes i hold a 4 personer, der hver løber 4 km. Glostrup Parkstafet løbes i og omkring Solvangsparken midt i Glostrup og samler familien, venner og kolleger til et par sjove og hyggelige timer. Alle kan deltage uanset deres løbefærdigheder. Man kan tilmelde sig i følgende kategorier: Firmahold: Hold bestående af 4 personer, Familiehold: Hold bestående af 4 familiemedlemmer (2 voksne og 2 børn max. 14 år), Børnehold: Hold bestående af 4 børn/unge max. 14 år, Damehold: Hold bestående af 4 kvinder, Herrehold: Hold bestående af 4 herrer, Mixhold: Hold bestående af minimum 2 kvinder. Powerwalk hold bestående af 4 personer der går 2 km sammen 2 og 2.

RUTEN

Der løbes i og omkring Solvangsparken i Glostrup. Man krydser ingen veje og der er officials rundt på hele ruten, så børn trygt kan deltage. Start og mål er inde i Solvangsparken. Man løber to omgange uden om parken og en enkelt runde inde i parken for til sidst at løbe i mål og videregive depechen til holdets næste løber. Starten går kl. 18 og skydes i gang af borgmesteren. Powerwalkerne bliver skudt i gang kl. 18.05 og går 2 km sammen 2 og 2.

STARTNUMMER

Der vil 2 timer inden løbsstart være mulighed for at få udleveret startpakke i Solvangsparken ved klubhuset. Klubhuset i Solvangsparken ligger i den sydlige ende af parken.

PERSONLIG LØBETID

Alle, der deltager og gennemfører Glostrup Parkstafet, får deres personlige løbetid. Løbetiden måles i år af chippen som sidder fast på startnummeret. Startnummeret sættes fast med sikkerhedsnåle i løberens T-shirt på brystet. Når første løber har løbet sin runde og ender i skiftezonen finder 1. løber holdets 2. løber og sender personen af sted ved håndslag osv. Sidste løber behøver således ikke at aflevere noget i mål.
PowerWalk hold går 2 og 2. Dvs. 1. og 2. person skifter samtidig med 3. og 4. person i skifteområdet.

OPVARMNING

Det er vigtigt, at kroppens muskler er varme, inden man begiver sig ud og løbe. Derfor er der fælles opvarmning før og under løbet, så alle er varme inden de skal ud på deres runde. Opvarmning starter kl. 17.30.

PRÆMIER

Der er præmier til det hurtigste hold i hver løberække. Derudover er der en lodtrækningspræmie til powerwalk holdene. Der er en række lodtrækningspræmier som kan afhentes ved nummerudleveringen sponseret af vores sponsorer.

Vil din virksomhed gerne være præmiesponsor ved Glostrup Parkstafet 2019, er du meget velkommen til at kontakte os via e-mail.