STAFETTEN

STAFETTEN

Glostrup parkstafet har igennem flere år været et hyggeligt og aktivt samlingspunkt for byens borgere, firmaer, sportsklubber og ikke mindst kommunens medarbejdere. Stafetten blev første gang afholdt i 2005 med inspirationen fra DHL-stafetten i København. I Glostrup Parkstafet består holdene af 4 personer, der hver enten løber eller går hhv. 4 eller 2 km. Det hele foregår i og omkring Solvangsparken midt i Glostrup og samler familier, venner og kolleger til et par sjove og hyggelige timer. Alle kan deltage uanset deres løbefærdigheder. Holdkategorierne er følgende:

Firmahold: 4 personer

Familiehold: 4 familiemedlemmer (2 voksne og 2 børn/unge max. 16 år)

Børnehold: 4 børn max. 9 år (løber 2 km hver)

Ungehold: 4 unge max. 16 år

Damehold: 4 kvinder

Herrehold: 4 herrer

Mixhold: Minimum 2 kvinder.

Powerwalk: PowerWalk hold går 2 og 2. Dvs. 1. og 2. person går 2 km sammen og skifter i skifteområdet med 3. og 4. person som derefter går 2 km sammen. Dvs. hver person går 2 km og holdet samlet set går 8 km

RUTEN

Der løbes/gås i og omkring Solvangsparken i Glostrup. Man krydser ingen veje og der er officials rundt på hele ruten, så børn trygt kan deltage. Start og mål er inde i Solvangsparken. Løberne, løber to omgange uden om parken og en enkelt runde inde i parken for til sidst at løbe i mål og give high fivetil holdets næste løber. De Deltagere på 2 km ruten (Børn- og Powerwalk) tager én omgang om parken og én inden i parken. Starten går kl. 18 og skydes i gang af borgmesteren. Powerwalkerne bliver skudt i gang kl. 18.05 og går 2 km sammen 2 og 2.

STARTNUMMER

Der vil 2 timer inden løbsstart være mulighed for at få udleveret startpakke i Solvangsparken ved klubhuset. Klubhuset i Solvangsparken ligger i den sydlige ende af parken.

PERSONLIG LØBETID

Alle, der deltager og gennemfører Glostrup Parkstafet, får deres personlige løbetid. Løbetiden måles igen i år af chippen som sidder fast på startnummeret. Startnummeret sættes fast med sikkerhedsnåle i løberens T-shirt på brystet. Når første løber har løbet sin runde og ender i skiftezonen finder 1. løber holdets 2. løber og sender personen af sted ved håndslag osv. Sidste løber behøver således ikke at aflevere noget i mål.

PowerWalk hold går 2 og 2. Dvs. 1. og 2. person skifter samtidig med 3. og 4. person i skifteområdet.

OPVARMNING

Det er vigtigt, at kroppens muskler er varme, inden man begiver sig ud og løbe. Derfor er der fælles opvarmning før og under løbet, så alle er varme inden de skal ud på deres runde. Opvarmning starter kl. 17.30.

PRÆMIER

Der er præmier til det hurtigste hold i hver løberække. Derudover er der en lodtrækningspræmie til powerwalk holdene. Der er en række lodtrækningspræmier som kan afhentes ved nummerudleveringen sponseret af vores sponsorer.

Vil din virksomhed gerne være præmiesponsor ved Glostrup Parkstafet 2020, er du meget velkommen til at kontakte os via e-mail.